Produkto aprašymas
KIKKOMAN Užpilama Miso sriuba
MISO sriuba (味噌 汁, misoshiru) – tai tradicinė japoniška sriuba, paplitusi Kinijoje, yra gaminama iš sultinio, vadinamo „dashi“, ir tirštos, koncentruotos miso pastos.
Žodis „miso“ reiškia „fermentuotos pupelės“. Sojos fermentuotos pupelės – vienas maistingiausių augalų pasaulyje, nuostabus baltymų šaltinis, kuris reguliuoja cukraus kiekį kraujyje, naudingas širdies ir kraujagyslių sistemoms, subalansuoja žarnyno veiklą.
- Įvairiausios amino rūgštys.
- Aukštos kokybės baltymai.
- Mikroelementai (čia jau kaip kurie šaltiniai nurodo: cinkas, manganas, varis, vitaminas K ir t.t.)
- Omega–3.
- Įvairūs polifenoliai.
- Skaidulos.
- Padeda reguliuoti cukrų ir minimalus kalorijų kiekis.
Įdomus faktas: Japonijoje ir Kinijoje Miso sriuba jau tūkstantmečius yra populiariausias kasdienis maistas. Japonijoje miso minimas nuo 10 a. prieš Kristų.
KIKKOMAN Užpilama Miso sriuba
3,99 €
Neturime
Kilmės šalis: Japonija
Gamintojas: Kikkoman
Kiekis: 3 porcijos; 30g
Sudėtis: Baltojo ir raudonojo miso milteliai (sojos pupelės, ryžiai, druska) (77 %), dehidratuotas tofu (sojos pupelės, želė medžiaga (magnio chloridas)) (10 %), dehidratuoti jūros dumbliai, balintas krakmolas, skonio stiprikliai (natrio glutamatas, dinatrio inozinatas, dinatrio guanilatas), bonito milteliai (žuvis), dehidratuoti vasariniai svogūnai, jūros dumblių milteliai, mielių ekstraktas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (natrio karbonatas).
Neturime
Produkto aprašymas
KIKKOMAN Užpilama Miso sriuba
MISO sriuba (味噌 汁, misoshiru) – tai tradicinė japoniška sriuba, paplitusi Kinijoje, yra gaminama iš sultinio, vadinamo „dashi“, ir tirštos, koncentruotos miso pastos.
Žodis „miso“ reiškia „fermentuotos pupelės“. Sojos fermentuotos pupelės – vienas maistingiausių augalų pasaulyje, nuostabus baltymų šaltinis, kuris reguliuoja cukraus kiekį kraujyje, naudingas širdies ir kraujagyslių sistemoms, subalansuoja žarnyno veiklą.
- Įvairiausios amino rūgštys.
- Aukštos kokybės baltymai.
- Mikroelementai (čia jau kaip kurie šaltiniai nurodo: cinkas, manganas, varis, vitaminas K ir t.t.)
- Omega–3.
- Įvairūs polifenoliai.
- Skaidulos.
- Padeda reguliuoti cukrų ir minimalus kalorijų kiekis.
Įdomus faktas: Japonijoje ir Kinijoje Miso sriuba jau tūkstantmečius yra populiariausias kasdienis maistas. Japonijoje miso minimas nuo 10 a. prieš Kristų.